Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

                                                     090429-wvdl-fisio_01.jpgHet uiterlijk van de toekomstige nieuwbouw van de fysiotherapiepraktijk in Het Geleer neemt bijna zijn definitieve contouren aan. De verwachting is dat de verhuizing in juli zal plaats vinden.

Het zal dan een maatschap zijn van dhr. Heijmans, mevr. Borsje en dhr. Hoevenaars. Naast deze drie zijn er nog 5 fysiotherapeuten en 1 oefentherapeute(caesar/mensendieck). Ook dhr. van Eupen zal voorlopig nog parttime aan de praktijk verbonden blijven.

Intrafy, de grotere oefenruimte in De Balledonk zal waarschijnlijk pas in september overgaan naar de nieuwe huisvesting. Deze laatste is vooral gehuisvest in de kelderruimte van de nieuwe praktijk.

In totaal zullen er 8 fysiotherapeuten en 1 oefentherapeute in het nieuwe pand hun werk doen. En bij die 8 fysiotherapeuten zijn er ook specialisten op het gebied van: COPD, manuele therapie, sporttherapie , bedrijfstherapeuten en therapeuten die gespecialiseerd zijn op het gebied van oncologie. In de toekomst zal er wellicht ook nog een diëtiste aan de praktijk verbonden zijn.

In het hele pand zullen er 5 behandelruimten zijn en 1 grote oefenruimte.

Achter deze veranderingen en vernieuwingen schuilt ook de gedachte dat er steeds meer een situatie ontstaat van een integratie binnen de gehele 1ste-lijns gezondheidszorg, inclusief maatschappelijk werk; dit met de huisarts als spil in het geheel.

Heeswijk-Dinther zal waarschijnlijk heel blij kunnen zijn dat er zo voortvarend gedacht en gewerkt gaat worden binnen de gezondheidszorg in dit dorp, en een unieke plaats zal innemen in deze regio.