Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wantv.jpgWegens familieomstandigheden zijn de speciale uitzendingen van Wan tv van de week van 3 mei verzet naar de week van 10 mei zie voor de inhoud hieronder en op : www.wansite.nl Uitzendingen WAN-TV in mei 2009: De afgelopen maand april hebben we weer op diverse locaties gefilmd, in al onze kernen. Varierend van de uitreiking van de cultuureducatieprijs aan BKK tot de waarderingsavond voor de vrijwilligers in de Pas in Heesch. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de eerste Nederlandstalige top 100 van Bernheze!Wat nog meer? Kijk naar onze uitzendingen van zondag 3 mei t/m zaterdag 9 mei, om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur.
In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld.  Wist u dat alle Bernhezenaren die in het buitenland zijn i.v.m. stage of werk via onze site op de hoogte kunnen blijven van het wel en wee in Bernheze?
Ook oud inwoners van Bernheze, die bv. in Australie, Canada of waar dan ook ter wereld wonen, kunnen voor onze uitzending terecht op:  www.wansite.nl !
 
Onderwerpen uitzending mei: 
ü     21 maart: Prijs koor Mi Canto, Heeswijk-Dinther,
ü    31 maart: Uitreiking cultuureducatieprijs aan BKK, Dinther,
ü     4 april: Open dag gemeentehuis Bernheze, Heesch,
ü     4 april: Officiële opening gemeenschapshuis de Wis, Loosbroek,
ü     5 april: Opening kindertennisbaan door Sjeng Schalken, Nistelrode,
ü     8 april: Presentatie Seniorenwijzer Bernheze, Vorstenbosch,
ü     19 april: Vastenactie kleurpotloden voor Klein-Kei en Tanimbar, Nistelrode,
ü     20 april: Vooruitblik VVV fietstocht van Windlust naar de Kilsdonkse Molen, Dinther,
ü     21 april: Waarderingsavond voor de vrijwilligers van Bernheze, Heesch,
ü     25 april: Bernhezer Nederlandstalige top 100, studio WAN Loosbroek. Focus op….: de Kilsdonkse Molen.Ons team heeft extra tijd uitgetrokken om voorafgaande aan de officiële opening een reportage te maken over de molen. Naast een interview met Jan Nelissen, de voorzitter van de stichting Kilsdonkse Molen, hebben we beelden van de oliemolen en de windmolen. Werken in de tuinbouw, deel 8. 
Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD! Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 0413-296089. 
     Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089.