Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wanfm_nieuwDe laatste maand van 2009 stond de klimaattop in Kopenhagen vooral in de schijnwerpers. Toevallig is het weer  onvoorspelbaar, dat is wel gebleken. Voor onze begrippen is er flink wat sneeuw gevallen, het verkeer ontwricht en dus de nodige overlast.

 

Ons team heeft toch weer gevarieerde onderwerpen kunnen filmen. Zo waren we bij de uitreikingen van twee koninklijke onderscheidingen, de onthulling van de mozaïekbank en maakte we een reportage over 25 jaar Buurtbus in Bernheze. Kijk naar de uitzendingen op 3 t/m 9 januari, om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur.

Voor degene die op internet willen kijken: surf naar www.wansite.nl

Onderwerpen uitzending januari:

 

  • 29 november: Koninklijke onderscheiding Dhr. J. Verkuijlen, Heeswijk-Dinther.
  • 3 december: Buurtbus 25 jaar, Bernheze,
  • 12 december: Persen walnoten Kilsdonkse molen, Heeswijk-Dinther.
  • 14 december: Koninklijke onderscheiding dhr. H. van Grunsven, Nistelrode
  • 16 december: Onthulling mozaïekbank, Heesch,
  • 16 december: Nieuwjaarswensen en winterfair, Heesch,

Focus op….:  Gerrit van Eenbergen

Gerrit is een hobbyist die veel in de natuur vertoeft en daar veel filmpjes maakt van vogels. Hij heeft o.a. een aanpassing aan zijn auto gemaakt om vogels ongestoord in hun natuurlijke omgeving te filmen.

Deze vogelaar heeft nog een andere passie: uitvinden. Voor Jan en Alleman is hij in de weer om handigheidjes uit te vinden om het leven te verbeteren.

Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD!

 

Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

telefoon: 0413-296089.

 

  • Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089.

 

Tot de volgende keer,

het WAN-TV team.