Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wanfm_nieuwNieuwjaarsborrel in studio van WanFM

WanFM, de radiotak van de Bernhezer Omroep Stichting brengt het nieuws uit Bernheze via de radio bij u in huis.

 

Hoogtepunten en dieptepunten

Na het heffen van het glas en het uitbrengen van een toost op het nieuwe jaar blikken we nog even terug op 2009. Ieder jaar kent zijn hoogte- en dieptepunten. Programmamaker, Jolwin Dobbelsteen, is erg nieuwsgierig naar wat de fractievoorzitters/lijsttrekkers van de politieke partijen in Bernheze als hun hoogte- en dieptepunt van 2009 zien. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur zal hij in zijn live-programma met alle partijen in gesprek gaan. Natuurlijk blikt hij niet alleen terug. Een belangrijk politiek jaar staat in de startblokken. Op 10 maart 2010 vinden de Gemeenteraadsverkiezingen plaats. Alle partijen zijn op dit moment druk bezig hun verkiezingsprogramma samen te stellen. Zij willen dit graag met u delen in WanWeek op zondag 3 januari tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

 

Terugblik op WanWeek 2009

WanWeek is al weer bijna een half jaar te beluisteren op WanFM. Jolwin Dobbelsteen kijkt dan toch ook nog graag terug op het belangrijkste nieuws uit zijn programma. Daarbij zal het sportnieuws zeker niet vergeten worden. Ook zal hij de balans opmaken van de rubriek “De Uitbreiding”. In die rubriek vroeg hij verenigingen in Maasdonk naar hun mening over Bernheze. Samenwerken dan wel samenvoegen of toch liever naar Oss of Den Bosch. Stem af op WanFM! Te beluisteren in de ether op 105.6fm of op de kabel via 87.5. Natuurlijk mag u op 3 januari ook gerust even binnenlopen in de studio van WanFM aan de Schaapsdijk 7 te Loosbroek.

 

1ste uitzending WanTV in 2010 start ook op 3 januari

Als om 14.00 uur programmamaker, Jolwin Dobbelsteen, nog even naborrelt in de studio met zijn gasten schakelt WanTXT over naar WanTV. WanTV, de tv-tak van de Bernhezer Omroep Stichting heeft weer een maandjournaal en focus-op voor u in elkaar gezet. In december ging cameraman, Leo Peters, samen met Marijke den Otter in Heesch op zoek naar de nieuwjaarswensen van de Heeschenaren. Tijdens de onthulling van de mozaïkbank in het kader van 15 jaar Bernheze, de winterfair in Cultureel Centrum de Pas en op de lokale weekmarkt vroegen zij jong en oud om een nieuwjaarswens uit te spreken. Voor de een ging dat eenvoudiger dan de ander maar leverde leuke reacties en beelden op. Kijken dus!

De TV-uitzendingen van WanTV zijn te bekijken via het tekstTV kanaal van 3 tot en met 9 januari. Om 14.00 – 16.00 – 18.00 en 20.00 uur schakelt WanTXT automatisch over. U weet niet waar u WanTV kunt vinden! Zoek naar kanaal 22+ of stem uw TV af op 480.ooMhZ. U heeft digitale TV. Geen probleem schakel even terug naar analoog. U woont in het buitengebied. Ook voor u heeft WanTV een oplossing. Enkele weken nadat het maandjournaal en de focus-op uitgezonden zijn beide programma’s eveneens te bekijken via www.wansite.nl/ wantv/ uitzending gemist.

 

Stem dus af op WanFM of WanTV, de stem en het beeld van Bernheze. Mis het niet. Zij zijn er voor en door u! Het bestuur en de medewerkers van WanFM, WanTXT, WanTV en Wansite.nl wensen luisteraars en kijkers verder een gelukkig en gezond 2010