Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

prijswinnaar_kerstrebus_2009Tijdens de zaterdagochtendshow op WanFM is 2 januari de winnaar bekend gemaakt van de Kerstrebus 2009. Om 11.15 uur vond de officiële trekking plaats door Aletta Plouvier uit Heeswijk-Dinther. Bertino de Wit uit Nistelrode  was de gelukkige.

 

 

De Kerstrebus stond in de maand december op WanTXT, het tekstTV kanaal van de lokale omroep in Bernheze. Door het insturen van de oplossing maakten deelnemers kans op een DINER voor TWEE, beschikbaar besteld door restaurant de Bonte Wever uit Nistelrode.

In een interview op WanFM vertelde Bertino helemaal verrast te zijn. Zeker omdat hij wel de rebus had opgelost  maar niet had ingestuurd. Zijn vrouw was echter verantwoordelijk voor de inzending. Daarom neemt Bertino zijn vrouw ook maar wat graag mee naar de Bonte Wever.

 

Aletta Plouvier was niet zomaar in de studio. Aletta was uitgenodigd door WanTXT. Jaarlijks biedt de lokale omroep ondernemers en verenigingen de mogelijkheid een kerstgroet te plaatsen op WanTXT. Dit jaar was de Kerstgroet voor het eerst gekoppeld aan een goed doel. De 13 jarige Aletta zet zich in voor de stichting NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting). Aletta is namelijk geboren met CF in de volksmond, taaislijmziekte. In verband met het 40 jarig bestaan van de stichting is er een actie opgezet om extra geld binnen te halen voor onderzoek. Een van de acties is het verkopen van aapjes.. De lokale omroep wilde Aletta helpen bij haar actie. Dit deed ze door voor iedere geplaatste Kerstgroet een aapje te kopen. Daarnaast bood de lokale omroep Aletta de kans om live op de radio haar actie te promoten. U kunt Aletta in haar strijd tegen de taaislijmziekte overigens nog steeds steunen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De lokale omroep kijkt tevreden terug op de acties rond Kerst.. Ook 2010 zal weer bol staan van de acties. De eerste staat al weer gepland voor 24 april 2010. Dan organiseert WanFM weer voor de 2e keer haar Nederlandstalige Bernhezer Top 100.

Via dit weekblad, WanTXT en www.wansite.nl houden we u op de hoogte over hoe u deze oergezellige hitlijst vorm kunt geven.