Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

zandkantRecentelijk werd op de gemeentelijke website gemeld dat; (1) bij het kindercentrum Klein Drakenstein in Heeswijk-Dinther een uitbreiding heeft plaatsgevonden van het aantal plaatsen BSO van 40 naar 50. (2) Er is weer nieuwe activiteit te melden over de Traverse herinrichting en tenslotte (3) Ligt er een voorontwerpbestemmingsplan voor vier woningen aan de Zandkant.

 

Herinrichten Traverse Heeswijk-Dinther
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het heeft besloten om de Traverse in Heeswijk-Dinther, op het traject tussen Gouverneursweg-Laag-Beugt en het traject tussen Hoofdstraat-Baron Van den Bogaerdelaan tot aan de komgrens opnieuw in te richten.

Inzage: Het verkeersbesluit ligt met bijhorende tekening vanaf maandag na publicatie zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Heesch.

Bezwaar: Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit betrokken is op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de publicatiedatum, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Degene die bezwaar heeft ingediend en – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist, heeft eveneens de mogelijkheid een voorlopige voorziening (schorsing) te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch


Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningen Zandkant’
Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van de inspraakverordening de ter-inzage-legging bekend van het voorontwerpbestemmingsplan ‘Woningen Zandkant’.

Het plan ligt in het buitengebied en voorziet in de bouw van vier woningen. Het momenteel onbebouwde perceel ligt aan de Zandkant in Heeswijk-Dinther. Het nu geldende bestemmingsplan is buitengebied.
Inzage: zes weken vanaf maandag na publicatie tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Heesch. Het plan is te raadplegen onder Thema's/Bestemmingsplannen

Reageren: gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het bestemmingsplan reageren door het indienen van een inspraakreactie. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw inspraakreactie mondeling wilt geven (buiten de inspraakavonden) kunt u contact opnemen met de afdeling.
Afdeling: Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken