Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_sjdetorenGenieten voor de échte muziekliefhebber op zondag 30 mei 2010 bij De Toren! 100 % live music voor de liefhebbers van toen én nu! Vanaf 16.00uur kan iedereen bij De Toren in Heeswijk-Dinther gaan genieten van een geweldige zondag vol muziek. De eerste editie van SUNDAY JAMMIN’ gaat dan plaatsvinden in het café en de kleine zaal van De Toren.

 

Tijdens dit Sunday Jammin’ evenement gaan diverse muzikanten van verschillende bands samen muziek maken. Aan de ene kant wordt er ouderwets gejamd en daarnaast wordt er in verschillende samenstellingen van bands doorgewisseld en worden een groot aantal pop/rock/rock ’n roll nummers ten gehore gebracht.
Nummers van U2 en Rolling Stones tot Led Zeppelin etc. etc. Genieten dus!
De live optredens zullen worden afgewisseld met live beelden van Pinkpop 2010 dus een echt festivalgevoel zal zeker niet ontbreken!
Gratis entree.

Speel je in een band en heb je zin om lekker mee te jammen deze zondag dan ben je van harte welkom. Drumstel en toetsen zijn aanwezig, evenals PA & Backline. Stokken en gitaar dienen zelf meegenomen te worden.