Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

henry_puttinggreenVrijdag 4 juni werd voor de 4e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom het golfspeelveld voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek. Er werd door 44 golfers gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”. Er werd bovenmatig gescoord mede door het goede weer met veel zon. Dit jaar werd de HDL-Golftrophy gewonnen door Esther de Bie bij de dames en Nico van Heesch bij de heren. Een cheque van 750,- kon uit de opbrengsten worden uitgereikt aan heemkundekring de Wojstap.

Snel was de inschrijving weer gerealiseerd onder de ongeveer 65 GVB-ers van HDL. Na de opening met een kopje koffie en het inslaan, startten 11 flights aan de HDL-Golftrophy. Het weer was fantastisch met 25 graden en geen wolkje aan de lucht. Er werd veel zonnebrandcrème verbruikt omdat de zon zich ècht van haar beste kant toonde. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. Na afloop was er natuurlijk een zonovergoten terras met een heerlijke barbecue  en prijsuitreiking. De 4e HDL-Golftrophy werd gesteund door Gebr. Dijkhoff grondwerken, De Bie + De Bie architectuur en stedenbouw en Raadhuis Plaza appartementen. Als goed doel werd door de deelnemers heemkundekring de Wojstap uitgekozen waarbij Frans Dohmen als voorzitter de cheque van 750,- in ontvangst mocht nemen.

De prijzenuitslag was als volgt: Dames 1e prijs Esther de Bie, 2e prijs Sjan van Uden, 3e prijs Thea de Visser. Heren 1e prijs Nico van Heesch, 2e prijs Jos Heijmans, 3e prijs Harrie Dortmans. Neary: dames Joke Heerkens, heren Eric van de Veerdonk. Longest: Saskia van Boxmeer, heren Henri van de Velde. Er werden 7 birdies geslagen. Speciale prijzen waren de culinaire theater arrangementen van HR De Leygraaf en Theater de Kersouwe voor de 11e plaatsen bij heren en dames. Deze werden gewonnen door Mia van Emmerik en Frans Langenhuisen. Volgend jaar viert Stichting HDL-Golf haar eerste lustrum.