Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

streetviewhdSinds kort is ook HaDee te bezichtigen via Google Maps (streetview). Dit houdt in dat je als bezoeker van Google Maps, kunt zoeken op straten in HaDee, waarbij sommige straten ook uitgebeeld kunnen worden middels foto's.
Meer informatie vind je hieronder.



Street View, een korte introductie
Wat is Street View?
 
Street View tilt Google Maps naar een hoger plan door je de mogelijkheid te bieden om een buurt visueel te verkennen op basis van panoramische foto’s op straatniveau.

Wanneer Street View beelden beschikbaar zijn (normaliter nadat men helemaal ingezoomd heeft), kleurt het Pegman icoon oranje. Om toegang tot de foto’s te krijgen, kun je het Pegman icoon vanaf de linkerkant van de kaart slepen naar een blauw omlijnde straat. Je kunt straten in –en uitlopen of om je heen kijken in een panorama-aanzicht van 360 graden.

Waar kan ik Street View voor gebruiken?
Street View biedt een brede reeks van praktische gebruiksmogelijkheden. Met behulp van Street View kun je op eenvoudige wijze de exacte locatie voor een belangrijke vergadering of de dichtstbijzijnde antiekwinkel vinden, een restaurant zoeken om een etentje met vrienden te houden of de beste kijklocatie voor een marathon of optocht te vinden.

Als je van plan bent om naar een nieuwe woonplaats te verhuizen, kun je tijd besparen door van tevoren huizen, het omliggende gebied of routes ernaar toe te verkennen. Met Street View kun je checken hoe een hotel eruit ziet voor je een reservering maakt, en kun je reisbestemmingen overal ter wereld verkennen.

Leuk … Waar kan ik Street View uitproberen?
Street View is beschikbaar in de Verenigde Staten, Japan, Australie, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Italie, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Je kunt precies zien waar Street View beschikbaar is via deze website: http://maps.google.com/help/maps/streetview/. Om een idee te krijgen van hoe Street View werkt en er uitziet bezoek je de Eifeltoren in Parijs, Times Square in New York of de Dam in Amsterdam.