Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Boeren_tegen_de_stoeipoezen_019_MediumVrijdag 18 juni was het dan zover. Om 20.15 uur arriveerden de stoeipoezen in vol ornaat bij Elsie in een open cabriolet met Henk van den Broek achter het stuur, compleet met pruik, tatoeage, zonnebril en gouden kettingen.De boeren stonden hun in overall en klompen al op te wachten. Voor Elsie 1 spelen Bert Kanters, Frank Klerkx, Eric van Doorn en Hein Kanters.
Reserve in dit team staan Mari Blokx en Ben vd Wetering. Voor Elsie 3 spelen Emmy van de Wetering, Angela van Esch, Ingrid Voets en Roos Oitmann.
Reserve speelsters in dit team zijn: Ans van der Aar, Jackie Verhoeven, Carla vd Besselaar en   Sjan v Asseldonk

Wedtrijd telt mee voor de komkoep.Komkoep bestaat dit jaar 10 jaar.

de boeren zijn team Elsie 1
en de stoeipoezen is team Elsie 3.

Elsie 1 heeft momenteel 5 van de 7 wedstrijden gespeeld en hebben 173 punten. (kunnen nog kampioen worden)Moeten nog tegen d’n Ollie, het kan zijn dat deze wedstrijd al gespeeld is maar hebben de jongens deze week niet meer gezien.Elsie 3 heeft 6 van de 7 wedstrijden gespeeld en heeft 188 punten (kunnen geen kampioen meer worden maar doen er alles aan om deze wedstrijd te winnen.

Het idee is spontaan ontstaan op een feestje zondagsmiddags  bij Elsie.Roos en Emmy zaten bij Hein, zijn vader Bert en Frank aan tafel.Deze wedstrijd was eigenlijk gepland op 11 juni maar moest verzet worden daar verschillende dames niet konden.De heren vonden dit goed maar zeiden erbij: “t is voor ons toch een makkie.Wij (de dames) gingen daar op door en we zeiden onderling: “ We moeten hen van de wijs brengen”
Zo gezegd, zo gedaan?
Maar hoe???
Toen is het idee ontstaan dat wij als stoeipoezen( sexy pakkie) zouden biljarten. Zo kunnen we misschien hun hoofd op hol brengen.En de jongens zeiden gelijk wij trekken een overall aan. Dus voor ons waren hun gelijk de boeren.
Er wordt spontaan aangeboden om ons weg te brengen.
Er werd een auto en ‘n chauffeur beschikbaar gesteld. 
Het werd een heel gezellige avond en de dames wonnen.We wilden zoveel mogelijk punten halen om team Elsie 4 met Toon van den Boom, John van Rixel, Pieter Verhoeven, Joop Bosch Hans van Beekveld en Mari Braak achter ons  te laten.
Emmy van de Wetering
Boeren_tegen_de_stoeipoezen_013_Medium