Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

koninginnedag20MAW2MamsatWork heeft inmiddels een geslaagde lancering van haar eerste MamsMagazine achter de rug. Naast het online platform wat maandelijks druk bezocht wordt door een groeiend aantal lezers en lezeressen blijft MamsatWork zich vernieuwen en haar bezoekers verrassen.

De kracht van het platform zit hem in de enthousiaste, groeiende, crew van werkende moeders die gezamenlijk zorgen voor bijzondere nieuwe rubrieken. Rubrieken met blogs over alledaagse dingen, maar zeer vaak ook sterk inhoudelijke artikelen die de werkende moeder van goede informatie voorzien. Rubrieken die ondersteunt worden door professionals zoals onder andere de opvoedrubriek, loopbaanrubriek, het beautyblog en het online kledingadvies.

Naast de site, de nieuwsbrief en de social media waarop inhoudelijk alles over MamsatWork te volgen is, hebben ze er nu ook bewust voor gekozen om een Online Magazine uit te brengen. 'De werkende moeder is altijd op zoek naar snelle èn prettige manieren om informatie tot zich te nemen. Of dit nu gaat om inhoudelijke artikelen over alles waar zij zich midden in bevindt, of bijvoorbeeld om het zoeken naar leuke nieuwe producten die online verkrijgbaar zijn', aldus oprichtster Joyce van de Pas.

Wij vinden het daarbij belangrijk om die informatie op verschillende manieren beschikbaar te maken. Doelstelling van de site is om de werkende moeder dagelijks te voorzien van informatie die er voor haar toe doet. Het MamsMagazine heeft daar een bijzonder goede toevoeging op, aangezien dat Magazine een thematische opzet heeft. Het eerste Mamsmagazine heeft een 'oranje tint' en gaat over -hoe kan het ook anders- Koninginnedag, en alles wat daaromheen komt kijken. 

Beschreven wordt bijvoorbeeld hoe je je kinderen kan ondersteunen in hun ondernemingszin op een vrijmarkt. Hoe je ze kan stimuleren, maar ook hoe ze daarbij leren om om te gaan met geld, onderhandelen en tijdsindeling als ze met elkaar een kraam delen. Daarnaast vind je er natuurlijk de leukste 'er op uit' tips, oranje shops èn zijn er hele leuke winacties verweven in het Magazine.

Uniek is ook de manier waarop het E-zine tot stand komt. De gehele inhoud wordt op vrijwillige basis in elkaar gezet. Daarbij spat niet alleen de passie ervan af, maar maakt MamsatWork het ook nog mogelijk voor adverteerders om tegen hele bescheiden tarieven hun producten te laten zien. Een win-win situatie voor alle partijen.


Voor meer informatie over het platform of het E-zine, kunt u contact opnemen met:

Joyce van de Pas, hoofdredacteur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-13071509