Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

130120 MuseumboerderijDe website: www.museumboerderij.nl  is door het Historisch Nieuwsblad genomineerd voor de publieksprijs: “BESTE HISTORISCHE WEBSITE VAN NEDERLAND”. Vorig jaar werd dit mooie museum, dankzij de steun van heel veel fans, maar liefst vijfde van Nederland. Als klein museum was dat een hele eer, want  heel veel “grote jongens” werden daarmee gepasseerd.

Door uw stem zou U dit jaar het verschil kunnen maken ! Dus als U vindt dat de Meierijsche Museumboerderij, onder meer bekend door zijn levendige rondleidingen, zijn enthousiaste vrijwilligers, leuke levendige geschiedenisprogramma’s voor (duizenden) kinderen, maar ook meerdere programma’s voor ouderen, zijn bakactiviteiten, “sinterklaas in de bedstee”en noem maar op….uw stem verdient…ga dan even naar: www.museumboerderij.nl.

Direct bij binnenkomst op de website ziet U een stemknop. Klik daar op en de rest volgt vanzelf. U krijgt een retour mailtje toegestuurd en vergeet niet om dat te bevestigen, anders heeft U NIET gestemd. Er is geen enkele voorwaarde of verplichting verbonden aan het meedoen. Tot 8 februari kunt U zelfs meerdere malen stemmen op het museum. Elk e-mail adres kan een keer stemmen dus als U over meerdere email adressen beschikt, kan het zelfs vaker. Helemaal fantastisch is het als U dit bericht ook nog eens aan collega’s, familie en bekenden wilt doorsturen. Alle 70 vrijwilligers die samen het museum maken en daar enthousiast alle taken verrichten danken U heel hartelijk voor uw aandacht en mogelijke stem. Graag zien ze U nog eens in het museum terug. En vanzelfsprekend bent U ook meer dan welkom op de website: www.museumboerderij.nl . Met uw massale steun gaat het dit jaar lukken…….ons klein museumke, de Meierijsche Museumboerderij wordt de nummer EEN van Nederland !