Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

 Prins Marianne dn UrsteOp 1 februari is het bekend geworden in Snevelbokkenland: Prins Marianne d’n urste prinses! Ze is zeer zeker niet onbekend met carnaval. Ze is namelijk opgegroeid in de Eikenhoek die toen (en nu trouwens weer) zeer actief waren tijdens carnaval. Daarna is ze jaren actief geweest als wagenbouwer en carnavalsvierder bij vriendengroep de Puinders.

Sinds 2001  viert ze ook carnaval met “RC de hofdames” (rik club) en zij doen al enkele jaren mee in de pronkzittingen van HDL.

In de Puinderstijd heeft Marianne een relatie gekregen met Jurgen (Schildersbedrijf Van Berloo) waarmee ze nu met hun twee kinderen een prachtig gezin vormt. In haar dagelijks leven zit ze in het management bij TVCN (Tolk en Vertaal Centrum Nederland). Ze heeft als haar persoonlijke adjudant Wouter van Overbeek gekozen. Hij heeft in het dagelijks leven een varkenshouderij die hij geheel zelf heeft opgezet als “normale burger”. Hij is ook lid van de Puinders geweest en staat bekend als knappe vent, die goed kan dansen en van een feestje houdt.

Een geweldig stel dus! Op 3 februari om 13.30 is er gelegenheid ze te feliciteren tijdens de prinsenreceptie in de Snevelbokkenstal (De Zaert).