Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

VerhAalIn het weekend van 29 en 30 augustus organiseren de Bernhezer Kunstkring en Kunstgroep De Compagnie een gratis toegankelijk evenement vol mooie zinnen in de breedste zin van het woord. Het VerhAal, het nieuwe literair festival in de regio Veghel en Heeswijk Dinther,is een luchtige wandel-, fiets- en/of vaartocht langs en over de Aa. Dit festival is aantrekkelijk voor een groot en gevarieerd publiek.

De Aa meandert naar een zinvol treffen

Het fraaie Aadal, de verbinding en navelstreng van Bernheze en Veghel verdient het gezien en beleeft te worden. Het festival heeft aandacht en respect voor alles wat groeit en bloeit in het gebied. Daarnaast is verbinden en samenwerken een belangrijk thema. Jong en ouder, zowel professionals als amateurs, krijgen de kans op te treden op plekken langs de Aa, bij Bibliotheek Veghel, kasteeltje Zwanenburg, de Kilsdonkse Molen en Kasteel Heeswijk. Er wordt interactie met publiek gezocht door het aanbieden van verrassende en aantrekkelijke optredens, waarbij er wordt samengewerkt met vele organisaties uit de regio. De beide gemeentes en Aa en Maas zijn partners, maar ook fotoclubs, bibliotheken, scholen en het bedrijfsleven doen mee. Die samenwerking zorgt ervoor dat er een programma wordt aangeboden dat voor een brede doelgroep toegankelijk is. Het resultaat is een festival met unieke beelden, verhalen, spreuken, woorden en letters. De Aa meandert naar een zinvol treffen voor jong en ouder.

De organisatie is op zoek naar inwoners die het verhAal nog mooier maken.

Dichters, schrijvers, kunstenaars, filmers, performers, muzikanten die werken met het woord zijn vanaf vandaag welkom om zich aan te melden. Ook zoekt het VerhAal enthousiaste vrijwilligers. En inwoners die een 120 woorden verhaal schrijven, hebben kans hun verhaal in het festival terug te zien. Kijk op www.hetverhaal.nu voor meer informatie. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-------------------------------------------------------------------------------------------------