Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

kersouwe kipElke woensdagmiddag in de zomervakantie kunnen kinderen en grote mensen genieten van een leuke jeugdvoorstelling in Natuurtheater de Kersouwe.

Woensdagmiddag 29 juli is dat de poppenvoorstelling ‘Raaf, geen kip”, van Maarten Soeters NTR. 29 juli, aanvang 15.00 uur, entree €4,50.

Schooltv In het bos wordt een raaf geboren. Raaf is het enige witte kuiken tussen al zijn zwarte broertjes en ze pesten hem het nest uit. Alle dieren in het bos denken dat hij een kip is en dat maakt Raaf verdrietig. Hij wil niet anders zijn, hij wil erbij horen en vrienden maken. Maar hoe doe je dat, als iedereen denkt dat je een kip bent? De poppenspelers trekken alles uit de kast om Raaf hierbij te helpen. In deze wervelende, grappige voorstelling ontdekt Raaf wie hij werkelijk is. Raaf géén kip!

Huisje, boompje beestje

De makers van Raaf géén Kip zijn Martin Soeters (al 10 jaar lang de poppenspeler van Raaf), Max Verstappen (maakte alle poppen) en Camiel Schouwenaar (regisseur/schrijver - schrijft ook de scripts voor Huisje Boompje Beestje).

Raaf géén Kip is een kleinschalige voorstelling waarbij er direct contact is tussen de poppenspelers en het jeugdige publiek, dat al bekend is met Raaf.

Gebaseerd op het bekende SchoolTVprogramma Huisje Boompje Beestje presenteert Stichting Twee-ater de speelse, vrolijke en ontroerende poppenvoorstelling Raaf géén Kip.

Bestel snel kaarten op www.kersouwe.nl , bij VVV Heeswijk of Uitpunt Veghel.