Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

museumb1.jpgIn een bomvolle feestzaal van het Autotron in Rosmalen mocht de Meierijsche Museumboerderij uit Heeswijk-Dinther op 11 december het mooie bedrag van 7500 euro in ontvangst nemen.

Dit bedrag was beschikbaar gesteld door de Rabobank Bernheze Maasland in de vorm van zgn. Coöperatief Dividend, geld waarmee die bank waardevolle initiatieven wil ondersteunen. 16 Van die projecten bleken door de bank te zijn genomineerd. Van die projecten eindigde de museumboerderij op een eervolle tweede plaats. 
Het gewonnen geld zal door het museum besteed worden aan het uitbreiden van allerlei educatieve projecten voor kinderen van zo’n kleine 40 scholen en natuurlijk ook aan andere groepen. Om alles waar te kunnen maken moet er rondom het museum, waar het alsmaar drukker wordt, dringend uitgebreid worden en daarom wordt er dan ook een nieuw educatief centrum ( het Cultuur Educatie Huis) gebouwd.

Trouwens, omdat het steeds drukker wordt in en rondom het museum, hebben we ook behoefte aan uitbreiding van ons vrijwilligersbestand. Ondanks ons rijke bezit, onze 53 enthousiaste vrijwilligers, is versterking nog steeds erg welkom.
Op dit moment hebben we vooral behoefte aan mensen die ons willen komen helpen als gids, als medewerker bij de catering of als medewerker bij het kinderproject: “ Jet en Jan” . Wat we van je verwachten is: enthousiasme/ de inzet van wat vrije tijd en je moet het natuurlijk wel leuk vinden om met allerlei mensen om te gaan. Door onze eigen instructeur word je opgeleid en krijg je de kans om jezelf in dit mooie werk te bekwamen.
Regelmatig organiseert het museum leuke avonden/ excursies enz. voor al haar vrijwilligers. Iedereen die wat meer over het bovenstaande te weten wil komen mag zich melden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen met Hans van Sleuwen (tel. 0413-292136) uit Heeswijk-Dinther.

Meer over de Meierijsche Museumboerderij is te lezen op: www.museumboerderij.nl