Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

fcwf-sfb-645-155Op zondag 23 januari aanstaande zal in Kasteel Heeswijk te Heeswijk-Dinther de First Class Wedding Fair gehouden worden. Deze exclusieve bruidsbeurs is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op een van de meest romantische locaties in deze omgeving brengen wij voor u alle aspecten van een bruiloft samen.

Professionals uit verschillende bedrijfstakken presenteren op deze beurs de mogelijkheden om zo uw huwelijk werkelijk tot de mooiste dag van uw leven te maken.

Natuurlijk is een bruidsbeurs niet compleet zonder een modeshow. Tijdens deze middag zullen er twee exclusieve modeshows gehouden worden: om 13.30 uur en 15.30 uur. Aan deze modeshows werken mee Bruidscouture Els Hillenius, Cécile Timans Envie Couture, Irene Schaepman EvaLunaCouture, Nanni Haute Couture en de shows zullen worden afgesloten met topstukken van Ronald Kolk Haute Couture.

In Kasteel Heeswijk zelf kan ook worden getrouwd, het heeft de status van officiële trouwlocatie en wordt gezien als een van de meest mooie en romantische locaties van deze omgeving. Een bezoek aan First Class Wedding Fair Heeswijk stelt u direct in de gelegenheid om het prachtige Kasteel Heeswijk te bezichtigen. Dus in één moeite door kunt u direct bekijken of dit kasteel de ultieme plek voor uw bruiloft zou kunnen zijn.

Voor meer informatie en een volledig overzicht van de deelnemers kunt u terecht op de website van de beurs www.bruidsbeursheeswijk.nl. Hier kunt u ook online de kaarten bestellen voor € 12,50; aan de kassa is de toegangsprijs € 15,00.

Wij verwelkomen u graag op 23 januari aanstaande!