Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

11-01-17_Rockfest_2011Zaterdag 22 januari a.s. is het zover, Rockfest 2011.Vijf bands on two stages in zaal en café de Toren in Heeswijk-Dinther.Om stipt 20.00 uur zal Pride uit Schijndel het festival openen.

 Pride wist tijdens de Rockfest-Battle de laatste plek op Rockfest te bemachtigen door een veelzijdig repertoire en jeugdig enthousiasme. De perfecte festivalopening om in de stemming te komen.

Tijdens dit optreden van Pride op de mainstage zal Hout Simpel uit Heeswijk-Dinther spelen op de Indie-stage in het café. Hout Simpel speelt lekkere akoestische rock- en folknummers.

Om 21.00 uur zal de grote opening van Rockfest plaatsvinden op mainstage. Rockcoverband Burn Out zal samen met de Herrie Davidson Band een wervelende show op gaan voeren, welke non-stop zal duren tot 1.30 uur.

Muziek voor jong en oud die zich afwisselt met verrassende wendingen en muzikale hoogstandjes door de HDB en Burn Out.

Op de Indie-stage zal om 21.30 uur Private Label hun opwachting maken. Het eerste optreden van deze kersverse maar toch vertrouwde band uit Heeswijk en Geffen.

Tot vorig jaar stond Private Label bekend als Cold Ufo en na een wisseling van een muzikant gaat de band een frisse doorstart maken.

De alternatieve rocknummers zullen over de Indie-stage klinken uit de keel van zanger Vincent. Een geweldige band die je niet mag missen.

Tussen de sets van Private Label door zal dj. Demi zijn opwachting maken. Indie rockmuziek zal de klok slaan.

Rockfest 2011 zal wederom een muzikaal feest worden voor jong en oud en iedereen zal ’s nachts naar huis gaan met het gevoel dat het 1 feest der herkenning was…. Na een kwalitatief minder geluid van vorig jaar halen we dit jaar alles uit de kast om de muziek perfect te laten klinken op Rockfest. Kom naar de Toren, maar haal je kaartje van te voren!!!

Rockfest kent een maximaal aantal bezoekers, zodat iedereen kan genieten van de muziek, zonder dat het te druk wordt!!! Haal daarom je kaartje bij de Marskramer of de Toren in Heeswijk-Dinther, Restaria Revival in Loosbroek of Bar de Ketel in Vorstenbosch. In de voorverkoop zijn de kaarten €7,50. Mochten er nog kaarten aan de kassa verkrijgbaar zijn kosten ze €10,00. Maar let dus op vol=vol!!!!!

Voor meer info kijk op www.rockfest.me .

Tot zaterdag