Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

foto_bij_persbericht_opruimingOpruiming maakt plaats voor nieuwe assortiment Het lijkt tegenstrijdig, het opruimen van Fairtrade artikelen. Soms stellen klanten er zelfs vragen over. Waarom houdt de Wereldwinkel dan toch uitverkoop? Eigenlijk iedere winkel(keten) houdt een aantal keren per jaar een flinke opruiming. Dat schept ruimte in de winkel zodat het nieuwe assortiment een plek kan krijgen. Zo ziet de winkel er steeds weer anders uit, het houdt het beeld levendig.
Van het beperkt aantal vierkante meters die de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther tot haar beschikking heeft willen de vrijwilligers optimaal gebruik maken. Een wisselend assortiment is aantrekkelijk voor de klant.
Regelmatig de winkel bezoeken is dan ook zeker de moeite waard.
Om plaats te maken voor de nieuwe voorjaarscollectie is de Wereldwinkel het nieuwe jaar gestart met een grote uitverkoop van onder andere serviesgoed, glaswerk en vazen. Producten worden verkocht met een korting van 50%. Benieuwd naar het aanbod? Kijk dan op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl.
Het verstrekken van deze korting heeft geen invloed op het loon van de producent. Deze krijgt gewoon zijn Fairtrade loon betaald voor het werk dat hij levert. Op dit moment is een bezoek aan de winkel nog eens extra aantrekkelijk. Bij aankoop voor minimaal € 10,00 aan producten in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther maakt u bovendien kans op een boeket Fairtrade rozen. Bovendien mag u, op Valentijnsdag, ook nog eens iemand die u aardig vindt verrassen met een boeket.
Deze Valentijnsaktie wordt mede mogelijk gemaakt door Miranda’s Bloemensalon.

De openingstijden van de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther zijn woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag kunt u er terecht van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop vrijblijvend eens binnen. De vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u graag bij u aankoop.