Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110221_CarnavalsconcertHet jaarlijkse carnavalsconcert van de Koninklijke Fanfare St. Willibrord wordt dit jaar voor u gehouden op zondag 27 februari 2011.  Vanaf 11 over 11 kunt u genieten van een gevarieerd programma: Koninklijke Fanfare goes Las Vegas. De toegang is gratis.

Totaalplaatje

De Koninklijke Fanfare pakt ook dit jaar weer groots uit met nummers van internationale artiesten welke de afgelopen jaren in de theaters van Las Vegas te bewonderen waren. Wat te denken van Tom Jones, Robbie Williams, Frank en Nancy Sinatra en the Supremes.  Het fanfarecorps, jeugd slagwerkgroep, opleidingsorkest, en slagwerkgroep onder leiding van Mari van Gils, Wim van Zutphen en Arjan Dekkers staan garant voor een prachtige en spetterende ochtend waarbij ook de Prins en zijn gevolg niet zullen ontbreken.

 

Sterren!

Het corps wordt ondersteund door een speciaal voor de gelegenheid samengesteld combo met daarin Peer van Vreede op bas, Rico van Hooren op gitaar en Wilhelm van de Wijgert op toetsen. Popkoor IDDUS is van de partij en verder zullen een flink aantal solisten, waaronder Simone Slegers, Ton van de Veerdonk en René Habraken hun opwachting maken. De presentatie is in handen van Carl Verhoeven.

De vertrouwde Koninklijke Fanfare op  een flitsend programma en een kersverse prins zorgen ervoor dat dit concert dé opmaat is voor het carnaval 2011. Mis het niet!