Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wantvHet eerste weekend van maart is het carnaval, daar gaat WAN TV niet aan voorbij. De bijzonderheden hierover worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

 

De  tweede zondag, en de daarop volgnde week van maart, hebben we onze reguliere uitzending met o.a. de raadsvergadering waar veel inwoners uit Vorstenbosch bij aanwezig waren. Onze filmploeg was aanwezig om dit te registreren.

 

Bent u benieuwd wat we nog meer gefilmd hebben, kijk dan  naar het journaal en de Focus op.....

 

De uitzendingen zijn van zondag 13 t/m zaterdag 19 maart, om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur.

In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld. Ook op de “mooi sites”, de Hadeejer site en de parochieblaadjes wordt aandacht aan onze uitzending gegeven.

 

Voor degene die op internet wil kijken: surf naar www.wansite.nl

 

De in februari gefilmde onderwerpen:

 

 

Protest inwoners Vorstenbosch

Raadsvergadering Heesch

Nat. voorleeswedstrijd basisscholen Bernheze

De Pas, Heesch.

Presentatie rheumakuur Gastein

De leygraaf, Heeswijk-Dinther

 

 

 

 

Focus op…: Mariëlle de Mol

Vanwege alle behaalde successen, waaronder de verkiezing tot Bernhezer sportvrouw 2010 laten we nog een keer de Focus Op…van Mariëlle de Mol zien die we in 2008 van haar hebben gemaakt n.a.v. haar eerste Nederlandse Kampioenschap wat ze in dat jaar behaalde.

 

 

Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD!

 

Als u denkt dát is iets voor het journaal, laat dit dan weten via onze redactie, tel.: 0413-296089 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op de lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Telefoon: 0413-296089.