Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

vivaanGraag willen wij iedereen uitnodigen om op 24 maart tussen 14.30 uur en 16.30 uur langs te komen bij de Bibliotheek in Heeswijk-Dinther voor de inloop van het informatie- en adviespunt van het Vrijwilligerspunt Bernheze.

 

Het vrijwilligerspunt Bernheze houdt zich bezig met:

  • Het werven van vrijwilligers.
  • Het ondersteunen van organisaties die met vrijwilligers werken.
  • De promotie van het vrijwilligerswerk.

 

Omdat het kantoor van het vrijwilligerspunt in Heesch ligt, zijn wij niet goed bereikbaar voor alle inwoners en organisaties uit Heeswijk-Dinther. Vandaar dat wij één keer per twee weken aanwezig zijn in de Bibliotheek in Heeswijk-Dinther, voor alle inwoners en organisaties van Heeswijk-Dinther.

 

Doel van het informatie- en adviespunt

Bij het informatie- en adviespunt, bent u van harte welkom om langs te komen en met ons kennis te maken.

U kunt bij ons onder andere terecht voor alle vragen over:

  • Vrijwilligerswerk
  • Vrijwilligersbeleid
  • Verzekeringen

Ook als u nieuwe ideeën heeft, of als u wilt helpen om het Vrijwilligerspunt Bernheze verder te promoten, bent u van harte welkom.

 

Vrijwilligers

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk in Heeswijk-Dinther of een van de andere kernen, dan kunt u onze vacaturemap bekijken of de vacaturebank raadplegen op onze website www.vivaan.nl/algemeen/vrijwilligerspunt. Op dit moment zijn er 90 vacatures in de gemeente Bernheze.

 

Organisaties

Als er binnen uw organisatie behoefte is aan vrijwilligers nodigen wij u uit bij het informatie- en adviespunt. Ook hebben wij een Doe het Zelf CD voor vrijwilligersorganisaties waar hulpprogramma’s en formats opstaan die bruikbaar zijn voor uw organisatie. Bent u op zoek naar financiële steun voor projecten dan kunt u gebruik maken van onze FondsenDisk. De FondsenDisk 2011 biedt een compleet en toegankelijk overzicht van publieke vermogensfondsen in Nederland op het gebied van maatschappelijk werk, cultuur, volksgezondheid en charitas.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Ank Meertens

Consulent Vrijwilligerspunt Bernheze

Vivaan

De la Sallestraat 3,

5384 NK Heesch

Tel. 0412-474851