Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

KersouweHet programma 2011 van Natuurtheater Kersouwe is bekend. Swingende concerten van Ilse de Lange, Roel van Velzen en Candy Dulfer, cabaret van Claudia de Breij en Schudden en genieten van de veelbelovende kersouwe (jeugd)theaterproducties. Het is een buitengewoon bijzonder programma met volop keuze voor jong en oud. Het hele programma is te zien op de vernieuwde website  www.kersouwe.nl. De voorverkoop start op 23 april om 10.00 uur voor bijna alle voorstellingen. Kaarten zijn te koop  bij vvv bernheze te Heeswijk, café de Zwaan te Heeswijk,  Uitpunt Veghel en op www.kersouwe.nl.

 Bekende artiesten

De Kersouwe zomer wordt ingeluid op 14 mei a.s. met de swingende nederpopband De Dijk. Al vele jaren is het een groot feest in de Kersouwe en dat op traditiegetrouw een warme zomerse avond. Daarna volgen vele concerten van grote artiesten als Candy Dulfer, Roel van Velzen en Ilse de Lange. Ook in het kleine theater zijn er deze zomer bijzondere concerten: Canto Ostinato  met 2 vleugels lepeltje, lepeltje op het podium en New Cool Collective  met een unieke mix van jazz, latin en dance. Cabaretliefhebbers krijgen ook een prachtig aanbod: van aanstormend talent als Emilio Guzman tot Schudden en Claudia de Breij.

 Kersouwe producties

De Theatergroepen van de Kersouwe maken deze zomer weer bijzondere producties. Theatergroep De Kersouwe brengt 'Bokkenrijders, de nacht in' , een spannend verhaal dat met gevechten, levende dieren en uitbundige feesten een groots Kersouwe spektakel beloofd. De Jeugdtheatergroep speelt 'Lipgloss in het sprookjesbos'. Met veel humor spelen zij het verhaal van Assepoester en haar vrienden maar dan net even anders.

 Nieuwe uitstraling

Natuurtheater Kersouwe treedt dit seizoen met een nieuw gezicht naar buiten. Zo is de website geheel vernieuwd en uitgebreid met de laatste trends. Bezoekers kunnen zelf tijdens en na een voorstelling reacties, foto en filmmateriaal op de site achter laten, alle voorstellingen worden gepresenteerd met bijzonder beeldmateriaal en de toegangskaarten zijn heel makkelijk online  te bestellen. Het toonaangevende Heeswijkse communicatiebureau 'apsbb' heeft de Kersouwe geholpen voor deze buitengewoon nieuwe en unieke uitstraling.

Ontdek wat Natuurtheater Kersouwe dit seizoen allemaal voor u in petto heeft op www.kersouwe.nl.