Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

kersouweOp 7 mei a.s. vanaf 10.00 uur start de voorverkoop voor de concerten van Ilse de Lange en Roel van Velzen in Natuurtheater Kersouwe. Roel van Velzen komt op 8 juli naar de Kersouwe, Ilse de Lange speelt er 21 augustus. Ook voor alle andere voorstellingen zijn kaarten te koop.

Kaarten zijn te bestellen  bij VVV Heeswijk-Dinther (0413 292884 voor de openingstijden), Café de Zwaan te Heeswijk, Uitpunt Veghel en op www.kersouwe.nl.

 

Bijzondere voorstellingen

Natuurtheater Kersouwe biedt een heel gevarieerd programma aan deze zomer met maar liefst 40 voorstellingen. Concerten, cabaret, diverse jeugdvoorstellingen en ook de Kersouwe theatergroepen zijn al druk aan het repeteren voor de eigen producties. Theatergroep De Kersouwe brengt 'Bokkenrijders, de nacht in', een stuk dat perfect in de bossen van Heeswijk past en met paarden, koetsen, dansen en acteerprestaties een groots Kersouwe spektakel wordt. De Jeugdtheatergroep speelt 'Lipgloss in het sprookjesbos'. Met veel humor spelen zij het verhaal van Assepoester en haar vrienden maar dan net even anders.

 

De poorten van de Kersouwe gaan open op 8 mei voor de jaarlijkse foto expositie van Fotoclub Bernheze. 14 mei is het eerste concer. als bijna traditie getrouw de swingende nederpopband De Dijk het bos weer wakker schudt.

Daarna volgen vele concerten van grote artiesten als Candy Dulfer, BzB, new cool collective en een groots dance event. Ook in het kleine theater zijn er deze zomer bijzondere voorstellingen: Tribute to U2 en Anouk, Canto Ostinato met 2 vleugels lepeltje, lepeltje op het podium en sing along met 4 popkoren en de band ¿Qué Pasa?.

 

Kijk op www.kersouwe.nl voor het volledige programma en het bestellen van kaarten.

 

 

Voor meer  informatie over natuurtheater De Kersouwe kunt U contact opnemen met Marenna van Reijsen, publiciteitscoördinator. Tel.: 06-47506328 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.