Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

WereldwinkelDuurzaam genieten met Moederdag
Prijstuitreiking van de Moederdagactie, leuke eerlijke cadeautjes voor moeder, duurzaam genieten met Moederdag, ontbijtactie en de 3e Bernhezer Nederlandstalige top 100.
Allemaal activiteiten op de agenda van de Wereldwinkels in Bernheze. Noteer de data in uw agenda en kom kennis maken met Fairtrade, eerlijke handel!
Duurzaam genieten. Na een (h)eerlijk ontbijt kun je op Moederdag deelnemen aan een van de vele activiteiten die georganiseerd worden in Bernheze.

In Heeswijk-Dinther vindt voor de 2e keer het evenement Duurzaam Genieten plaats.
In het kader van het thema Duurzaamheid wordt er voorlichting gegeven en zijn er proeverijen. Ook de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther is aanwezig op dit evenement. Kom kennis maken met de eerlijke koffie en thee van de Wereldwinkel.
Hiervoor wordt wel een kleine bijdrage gevraagd. Duurzaam Genieten is gratis toegankelijk. Mis het niet en bezoek, tussen 11.00 en 17.00 uur, dit evenement dat plaatsvindt bij de Familie Verkuijlen op de Boterweg.

3e Bernhezer Nederlandstalige Top 100WanFM, de lokale omroep van Bernheze, organiseert op zaterdag 18 juni voor de 3e keer de Bernhezer Nederlandstalige Top 100.
Jij bepaalt hoe deze top 100 eruitziet! Geef jouw favoriete top 5 door. Voor slechts € 5,00 doe je al mee en je steunt dan ook nog eens het goede doel. 50% van het inschrijfgeld gaat namelijk naar de Wereldwinkels in Bernheze. En staat jouw nummer 1 ook op nummer 1 in de Bernhezer Nederlandstalige Top 100 dan maak je bovendien ook nog kans op een 82cm LCD TV, beschikbaar gesteld door Strijbosch BV te Nistelrode.
Inschrijven kan vanaf 8 mei via www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl   of www.wanfm.nl .

Bezoek het evenement Duurzaam Genieten en vul daar het deelnameformulier meteen in.
Zo slaat u 2 vliegen in één klap!

Wereldwinkels in Bernheze: Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther hebben een Wereldwinkel.
De winkel in Heesch is te vinden aan de Misse 4.
In Nistelrode kunt u terecht aan het Raadhuisplein 1B en
in Heeswijk-Dinther  aan de Jonker Speelmanstraat 10.
 Loop vrijblijvend eens binnen!