Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

De EijndericHet programma van de Zomerschool 2011 voor 55-plussers is weer klaar. Het programma omvat dit jaar maar liefst 49 activiteiten die plaatsvinden in de periode van maandag 4 juli (opening) tot en met vrijdag 22 juli ( sluiting). De zomerschool voor senioren is een initiatief van educatief en creatief centrum De Eijnderic met drie locaties in respectievelijk Heesch, Heeswijk-Dinther en Nistelrode.
In de locatie Heeswijk-Dinther worden de volgende workshops gegeven:
• Tapasgerechten ( 5 juli)
• High Tea ( 6 juli)
• Lezing "Geschiedenis van Heeswijk' (7 juli)
• Sieraden maken van rubber ( 8 juli)

Deelnemers van de zomerschool van vorig jaar hebben het programma inmiddels ontvangen. Heeft u vorig jaar niet deelgenomen en bent u benieuwd wat de Eijnderic u dit jaar te bieden heeft, kijk dan eens op onze website www.eijnderic.nl. onder Zomerschool. Hier vindt u ook het aanmeldingsformulier. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.

Het programmaboekje is af te halen bij de bibliotheek, de VVV en Rabobank in Heeswijk-Dinther. Mochten ze daar niet beschikbaar zijn dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0412-454545. Wij sturen u graag een exemplaar toe.