Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Kersouwe_lipglossWoensdagmiddag 29 juni is de premiere van de productie van jeugdtheatergroep Kersouwe. Zij spelen dit seizoen Lipgloss in sprookjesbos, een geweldige voorstelling voor jong en oud met heel veel humor. Het is het verhaal van Assepoester en haar vrienden,maar dan net even anders. Lipgloss in sprookjesbos is allereerst te zien op woensdagmiddag 29 juni a.s. om 15.00 uur. De overige voorstellingen worden gespeeld op woensdagmiddag 6 juli en 13 juli, aanvang 15.00 uur. De 2 avondvoorstellingen zijn op zaterdag 9 juli en 16 juli, aanvang  19.00 uur.
 
Lipgloss in sprookjesbos is een hilarische sprookjesmix waarin een aantal bekende figuren de hoofdrol spelen. Zo is er Assepoester, oftewel Assepoes voor haar vrienden. Na de dood van haar moeder woont ze samen met haar vader de Baron en hun knecht Knoop. De Baron heeft via internet een nieuwe vrouw ontmoet, de boosaardige  Irma Eigendunk. Door het huwelijk van de Baron met Irma moet Assepoester verplicht in één huis wonen met haar afschuwelijke stiefmoeder en haar twee verschrikkelijke dochter Paris en Hilton. Ze sleept zich door de dag en droomt heimelijk over haar grote, onbereikbare liefde.
In sprookjesbos wonen ook Roodkapje en een hongerige wolf met imagoproblemen die, in plaats van Roodkapje op te willen eten, verliefd op haar is geworden. Hij wil zelfs zijn wolfse gewoontes voor haar afzweren.
En als laatste is er het verhaal van prins Roderick van Oranje Nassaukade die het aan de stok krijgt met zijn moeder. Niet alleen omdat hij de saaiste, minst aantrekkelijke prins van Europa wordt genoemd maar ook omdat hij volgens zijn moeder hoognodig aan de vrouw moet.  Zelf verdrijft hij liever de tijd met zijn trouwe lakei Willy.
Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal dat speciaal is georganiseerd voor prins Roderick zodat hij zijn toekomstige vrouw kan ontmoeten. Maar dan krijgt het verhaal een hele onverwachte wending ….. dus kom allemaal kijken zodat je weet hoe het afloopt.
 
Premiere is woensdagmiddag 29 juni, 15.00 uur. Entree € 4,00. Kaartjes bestellen kan op www.kersouwe.nl en bij de vaste verkooppunten.Kijk voor meer informatie op  www.kersouwe.nl