Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110716koninginlaviolouHet theater Louter produkties brengt een poëtische en sprookjesachtige voorstelling mee naar natuurtheater De Kersouwe. Met prachtige kostuums en een boeiend verhaal in het prachtige décor van de Kersouwe weet Loutje Bosch, als Koningin LaVioLou jong (kinderen vanaf 4 tot 12 jaar) en de rest van de familie van begin tot het einde te boeien. De actrice zingt live en speelt viool, maar vooral weet ze de kinderen in haar verhaal te betrekken. Speeldatum 20 juli. Aanvang 15.00 uur.
Entree € 4

In Koningin van Eenvoudige Komaf is Koningin LaVioLou gevlucht uit haar Moederland LaVioNië, verjaagd door Generaal DonderBliksem. Alles moest ze achterlaten en daarom gaat ze op zoek naar nieuwe Hoflakeien en Hofdames, Hofpaardjes, Haar Koning, de Koninklijke HofFanfare en Dansmariekes, én De Drager van Het Boek Des Levens.
De kinderen mogen deze rollen vervullen en kijken daarbij een beetje in de keuken van een vluchteling, maar ook in die van een sprookjesfiguur.
Ouders en andere volwassenen dienen als heus Gepeupel te juichen en te wuiven bij de Grande Finale Opstoet aan het eind van het stuk..

In de zomervakantie is er elke woensdagmiddag een leuke kindervoorstelling om 15.00 uur in het jeugdtheater van de Kersouwe zoals belle en het Beest (27 juli), Malbarista circusvoorstelling (3 aug), De LieveMeleive show (10 aug) en Pietje bell (17 aug). Aanvang 15.00 uur, entree 4,- p.p.

 

Kijk op www.kersouwe.nl voor het volledige programma en het bestellen van kaarten.