Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

27c9f24b7cb6941f07161508e1b93fce9fe4715fBelle droomt van een wereld vol avontuur. Helaas gebeurt er in haar dorp nooit iets spannends. Op een dag verdwijnt haar moeder. Een oude vrouw vertelt op het dorpsplein dat ze vlakbij het oude kasteel, achter de heuvels, een monster heeft horen brullen en een vrouwenstem in paniek heeft horen roepen.  Belle weet zeker dat het haar moeder is en twijfelt geen moment. Ze besluit haar te gaan zoeken en komt op haar tocht griezelige, grappige en wonderlijke wezens tegen. Want voorbij de heuvels ligt een hele bijzondere wereld, waar een arrogante prins voor zijn liefdeloosheid werd gestraft en is omgetoverd tot een beest. Wanneer hij de liefde van een vrouw kan winnen voor het laatste rozenblaadje valt, zal hij weer een prins worden. Anders blijft hij voor altijd een monster...

Het beroemde verhaal werd speciaal voor Toneelvereniging Mariahout bewerkt door Grietje Evenwel. De muziek wordt verzorgd door Antoine van Moorsel. En de regie is in handen van Renate van Maasakkers.

Woensdagmiddag 27 juli, aanvang 15.00. Entree 4,-

Kaartverkoop start 23 april om 10.00 uur via deze site en via de vaste verkooppunten bij VVV Heeswijk-Dinther, café de Zwaan te Heeswijk en Uitpunt Veghel. Zie veelgestelde vragen voor meer informatie over de kaartverkoopadressen.