Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

mark-vd-veerdonk2Op zaterdag 27 augustus speelt Mark van de Veerdonk zijn voorstelling ‘Tolaat de Vlogodre Kiwjt’ in openluchttheater de Kersouwe. Ongetwijfeld een mooie nazomeravond, want dat heeft Mark al vaker geregeld in de Kersouwe. Of is hij nu echt de weg kwijt? Volg de Kersouwe ook op Twitter en lees alvast over de nazomer van Mark van de Veerdonk.

 De weg kwijt

‘Tolaat de Vlogodre Kiwjt’, de voorstelling van cabaretier Mark van de Veerdonk, gaat over een naar thuis hunkerende globetrotter die stevig de weg kwijt is. En dat terwijl hij nog niet eens is vertrokken. Kortom, weer twee hilarische uren waarin een volstrekt nieuw defilé aan verzwikte gedachtes en knotsgekke grappen over het podium trekt: Het handelsmerk van de braboriginal Van de Veerdonk. 

 ‘Lekker thuis’. Zo noemt de in Heeswijk geboren cabaretier Mark van de Veerdonk het openluchttheater de Kersouwe in Heeswijk. Vanaf 1988 heeft de cabaretier al zijn elf programma’s in de Kersouwe gespeeld. Zijn nieuwe en 12e cabaretprogramma heet ‘Tolaat de Vlogodre Kiwjt’. Het is een nieuwe show die gaat over de dagelijkse (on)mogelijkheden). Een typisch ‘Veerdonkproduct’: tweemaal 55 minuten vol maffe logica en visuele vondsten. Kom kijken en lach je een scheur in de broek! Of was het toch andersom?

Zaterdag 27 augustus, aanvang 21.00 uur, entree 17,50

 Kijk op www.kersouwe.nl  voor het volledige programma en het bestellen van kaarten. Op twitter.com/kersouwe staan leuke berichten en kunnen volgers kaarten winnen.