Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120328Ilse_de_LangeNatuurtheater Kersouwe 2012: Een buitengewoon mooi programma.
Zomer 2012 belooft weer een buitengewoon mooie Kersouwe zomer te worden. Theater, muziek, cabaret, alle voorstellingen in Natuurtheater Kersouwe zijn een ware belevenis. Het programma is ook deze zomer weer zeer gevarieerd met artiesten als Theo Maassen, Eefje de Visser, Bløf, Gerard van Maasakker, Ilse DeLange, Go Back to the Zoo, Spinvis, Alice in Wonderland, Les Miserables, Waylon en nog veel meer.

Op 7 april om 10.00 uur start de voorverkoop 2012 op www.kersouwe.nl, bij VVV Heeswijk Dinther en Uitpunt Veghel.

Bekende artiesten

Ilse DeLange opent op 19 mei op swingende wijze het Kersouwe seizoen. Een dag later op 20 mei vindt de Grote Gekke Theevisite plaats en is de Kersouwe gratis toegankelijk voor jong en oud. De hele dag zijn er theatervoorstellingen, speurtochten, de kamer van Ames en een hele grote tafel om bij aan te schuiven; alles in het teken van De zomer van Alice.

Daarna volgen de hele zomer lang optredens van ondermeer Go back to the Zoo, Theo Maassen, Gé Reinders, Waylon, Brigitte Kaandorp met de Wereldband, Eric Vloeimans, Spinvis, Stef Bos, Gerard van Maasakkers, Eefje de Visser, Marco V, en Bløf. In de zomervakantie is er elke woensdagmiddag een leuke jeugdvoorstelling te zien in de Kersouwe.

Kersouwe producties

De Theatergroepen van de Kersouwe repeteren al volop om ook deze zomer weer bijzondere producties te laten zien. Theatergroep De Kersouwe speelt een moderne versie van “les Miserables’.  De Jeugdtheatergroep speelt 'Alice in Wonderland’ een modern sprookje voor jong en oud, vol humor en fantasie.

Bekijk op www.kersouwe.nl het hele programma. Vanaf 7 april 10.00 uur zijn de kaarten te bestellen in de ticketshop op de website, bij VVV Heeswijk Dinther en Uitpunt Veghel.