Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Foto tbv_Art_25_meiOp woensdag 21 mei zijn de nieuwe burgerleden voor de raadscommissies officieel benoemd door de gemeenteraad. Daarmee hebben wij als CDA Bernheze weer 5 extra personen, die samen met onze vijf

gemeenteraadsleden alle onderwerpen van de gemeenteraad beoordelen en vervolgens onze CDA visie daarover geven.

Voor de commissie RZ zijn dat Erwin van Kessel en Edwin Daandels, beiden uit Heeswijk-Dinther. Voor de commissie MZ zijn dat Jan Sengers uit Heesch en Lidy van der Valk uit Heeswijk-Dinther. Voor de commissie BS is Erik van der Wijst uit Vorstenbosch het nieuwe burgerlid. Wij wensen hen allen veel succes. Er is nog een vacature voor een burgerlid namens het CDA.

Met dit nieuwe team van raads- en burgerleden gaan wij de komende 4 jaar op een innovatieve en zorgvuldige wijze proberen de Gemeente Bernheze op de kaart te zetten. We hebben Peter van Boekel als wethouder ruimtelijke ontwikkeling in het college, die samen met de andere wethouders van de coalitiepartijen het nieuwe bestuursprogramma gaat opstellen en uitvoeren. Wij als raadsfractie zullen daarbij tijdig onze inbreng leveren, waarbij ook de inbreng van organisaties, verenigingen en inwoners, zeer op prijs wordt gesteld.

Dank voor de scheidende raadsleden

Op vrijdag 23 mei hebben we vervolgens in een gezellige sfeer afscheid genomen van de 3 zittende raadsleden uit de vorige periode: Margriet Beeftink, Antoon van der Wijst en Saskia van Dalen. Zij werden door bestuur en fractie extra in de bloemetjes gezet voor al het werk dat zij namens CDA Bernheze voor al onze inwoners hebben verzet. Vele uren stukken lezen en vergaderen met fractie, commissies en gemeenteraad. Wij willen hen daarvoor nogmaals heel hartelijk bedanken.

Wilt u meer weten over de nieuwe fractie of de onderwerpen waar we de komende tijd mee bezig zijn, dan kunt onze raadsleden of burgerleden altijd bellen. Meer informatie op onze website www.cdabernheze.nl.

Wim van Lith, fractievoorzitter

Herkenbaar, actief en betrokken !