Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Lidy van_der_ValkHerkenbaar, actief en betrokken. De sleutelwoorden van CDA Bernheze en sinds de laatste verkiezingen ook woorden die herkenbaar zijn voor mijn politieke rol. Ik hoop de komende jaren samen met u goede beslissingen te kunnen nemen voor onze

gemeente.

Omdat ik nieuwsgierig was naar het reilen en zeilen binnen de gemeentepolitiek heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gaan informeren bij het CDA. Dit was een maand of twee voor de verkiezingen. Terwijl ik druk was met kennismaken binnen het CDA was daar ondertussen ook de nieuwe coalitie. Vervolgens was het tijd om de mensen in de verschillende commissies opnieuw te verdelen, hier was nog ruimte voor nieuwe commissieleden. Of ik meteen actief aan de slag wilde gaan. Graag!

Zo ben ik in korte tijd burgerlid maatschappelijke zaken geworden. Een mooie uitdaging. Ik ben op dit moment veel aan het leren binnen de fractie en commissie en gemeenteraad. Daarnaast hoop ik ook veel te leren van u, de inwoners van Bernheze. We moeten beslissingen gaan nemen over uiteenlopende onderwerpen. Met mijn achtergrond in (basis)onderwijs en akkerbouw weet ik natuurlijk nog lang niet alles. Daarom wil ik u vragen uw ervaringen, zorgen en/of suggesties met ons te delen. CDA Bernheze is er tenslotte voor u. Laat ons weten wat er leeft. U staat het dichtst bij de uitvoering van deze beslissingen. Via www.cdabernheze.nl vindt u onze contactgegevens.

Laten we er samen voor zorgen dat we trots kunnen zijn op een leefbare gemeente voor iedereen!

Lidy van der Valk

Commissielid MZ CDA Bernheze