Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Frenky HeurkensDe SP afdeling Bernheze is in de maand november gestart met de grote zorgenquête Bernheze. De vrijwilligers van de SP zoeken mensen thuis op met een enquêteformulier. Met korte heldere vragen wil de SP informatie over de het niveau van de zorg krijgen. Graag willen we weten hoe de gesprekken over de toekomst van uw zorg gingen.

 

Transitie

In Den Haag noemt men het “transitie” van de zorg. Mensen die met zorg te maken hebben weten wel beter. Het gaat om ordinair bezuinigen door het kabinet van VVD en PvdA. Er is 40% minder geld beschikbaar na 1 januari 2015. Bij mensen aan de keukentafel worden gesprekken gevoerd om de zorg in te perken. Mensen moeten meer zelf (laten) doen. Vrienden, familie, buren. Iedereen moet je inschakelen. Gaat dast overal wel zo het hoort. Zijn mensen die zorg nodig hebben wel netjes behandeld? Gaat het terugdraaien van de zorg wel volgens de regels? De SP wil het weten. Daarom de grote zorgenquête 2014 – 2015. Mensen die geen bezoek van de SP krijgen en toch graag mee willen doen kunnen zich melden via de SP contactpersonen of via de website van de SP Bernheze. Neem contact op en u krijgt een enquêteformulier toegestuurd. Hoe meer medewerking, hoe meer informatie dat we hebben. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en informeer de SP Bernheze. Na verwerking van de resultaten zullen die gepubliceerd worden en aangeboden aan de wethouder en aan de gezamenlijke pers.

Contact

Heeft u vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze? Neem dan contact op met een van onze kerncontacten. Zij staan u bij met raad en daad. Toon van Vugt (tel. 0413-292870) voor Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode.

Frenky Heurkens

Voorzitter SP Bernheze