Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bellinda va_den_HelmVeel mensen starten na de jaarwisseling weer met goede voornemens. Sommigen willen wat minder vet aan de botten en gaan aan de slag met afslankmiddelen en bezoeken de sportschool. Dit in tegenstelling tot de huidige coalitie van Bernheze. Die wil juist meer vet op de botten.

Waar de inwoners al weer vooruitkijken naar de zomervakantie en wat gewonnen gewicht willen kwijtraken, wil de gemeente wat meer gewicht in de schaal. De coalitie is bang dat we te mager worden en durft geen cent uit te geven. Tenminste, niet aan dingen waar de bevolking om vraagt. Ze geven bijna een ton uit aan een verkeersplan, maar voor een speelveld is geen cent te vinden.

Nu heeft de raad wat middelen waarover zij zelf mag beschikken. Leek mij logisch om dat dan voor de inwoners te gebruiken. Niet dus. De coalitie wil ook dit geld nog niet aanspreken. Waar zou dat geld dan naar toe gaan?

Ik stel voor dat we de coalitie gaan overstelpen met goede ideeën voor het geld. Die goede ideeën komen vaak uit de buurten. Heeft u een goed idee voor Bernheze? Laat het ons dan weten. Misschien krijgen we het samen voor elkaar! Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En wat betreft dat vet op de botten: wat heb je aan een vette hen als je haar nooit mag slachten?

Door Bellinda van den Helm, raadslid Progressief Bernheze