Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Jan BouwmanIk hoor u denken: “ was het geen vier maanden geleden dat we voor dit jaar onze goede voornemens maakten? Dit moet een typefout zijn” .Echter niets is minder waar. U hebt het vast vaker gehoord dat regeren vooruitzien is.

En dat geldt ook voor onze gemeenteraad en dus ook voor onze partij LOKAAL.

Op 28 mei en 4 juni behandelt de raad de perspectiefnota 2016.

Aan de hand van dat document, dat u kunt vinden op de website van de gemeente (www.bernheze.org) , geeft de gemeenteraad zijn beleidsvoornemens aan voor het komende jaar, 2016 dus.

Er is economisch herstel en dat laat zich ook in Bernheze gelden. Er is weer enige ruimte om te investeren. Het college heeft in de perspectiefnota een aanzet gegeven aan welke voorzieningen en investeringen wordt gedacht. De leefbaarheid , een aangenaam woon- en leefklimaat van de kernen staat voorop, waarbij ruimte wordt geboden voor initiatief.

En in deze bijdrage roep ik u namens mijn fractie daartoe op! Een politieke partij kan niet zonder ideeën, suggesties, aanbevelingen en kritische opmerkingen van haar inwoners.

In de commissie bestuur en strategie op 11 mei, de commissie maatschappelijke zaken op 12 mei en de commissie ruimtelijke zaken op 13 mei kunt u inspreken en uw mening naar voren brengen. (aanvang 19.30 uur) Neem initiatief, laat van u horen, en denk niet op voorhand “ ze luisteren toch niet”. Het tegendeel is waar.

Wilt u per mail reageren naar ons, dan kan dat ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij horen heel graag van u!

Jan Bouwman, raadslid