Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Mieke Dobbelsteen copyMooie woorden die weergeven waar ik de afgelopen week mijn lokale aandacht en energie in heb gestopt.

Het kernachtige zat ‘m in de vergadering van de Kerncommissie van Loosbroek.

Waar een klein dorp groot in kan zijn; het bevorderen van de leefbaarheid van het dorp en het welzijn van de dorpsbewoners. En dat al 40 jaar lang! Bestuur, klankbordgroep en natuurlijk Loosbroek van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Hopelijk is het hele dorp erbij in augustus als dit jubileum gevierd wordt.

Op de avond zelf waren er interessante sprekers en aanwezigen die weer stof tot nadenken hebben gegeven. Onder andere onze burgemeester, zij sprak over de toekomst van Bernheze en de stappen die in dit jaar genomen gaan worden zodat er uiteindelijk een richting kan worden bepaald.

Krachtig is het kernwoord dat hierbij naar voren kwam, want een krachtig bestuur, een krachtig Bernheze, is het doel. Vanuit die kracht kunnen de juiste beslissingen worden genomen.

Zoals iedereen heeft kunnen lezen worden er verschillende groepen gevraagd om een mening, maar – zoals ook nogmaals verteld tijdens de jaarvergadering van de kerncommissie – alle input, ook van de individuele burger, wordt meegenomen. Er zijn op dit moment drie opties voorgesteld: zelfstandig blijven, fuseren met Uden/Landerd of opsplitsen. Alle drie de opties houden nogal wat in. Schroom dus niet je mening te delen via de mail die onze gemeente heeft open gesteld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of via ons.

Neem contact met ons op via onze email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website www.lokaal.nu of Facebook https://facebook.com/lokaal.nu.

Groet, Mieke Dobbelsteen

bestuurslid LOKAAL

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.