Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb Aa-dalPolitieke Partij Blanco organiseert op dinsdag 16 juni een avond over het Aa-dal. Dit mooie gebied is momenteel volop in beweging. Het waterschap laat de Aa weer meanderen, er zijn plannen om met een fluisterboot te gaan pendelen tussen het kasteel en de Kilsdonkse molen, de aanleg van de ontsluitingsweg gaat over een paar maanden van start en Dijkhoff heeft uitbreidingsplannen. Vorige week is een polenhotel geopend en de schroothandel van Netten wordt mogelijk een kinderdagverblijf. Allemaal plannen en ontwikkelingen die vragen om een visie van Politieke Partij Blanco over dit gebied.

Politieke Partij Blanco is dan ook zeer benieuwd wat u als inwoner nu eigenlijk vindt van al deze plannen en ontwikkelingen. Daarom organiseren wij deze bijeenkomst. Een bijeenkomst waarin niet de plannenmakers aan het woord zijn, maar u! Wat vindt u belangrijk voor het Aa-dal?

Vragen die onder andere aan bod komen zijn: “gaat het economisch belang voor op cultuur/natuur?”, en “wat is de recreatieve waarde van het Aa-dal?”. De avond staat onder de deskundige leiding van Lambert van de Ven, die er voor zal zorgen dat iedereen aan het woord kan komen. Dus heeft u een duidelijke mening of ideeën over dit gebied of één van de plannen, of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat anderen er van vinden of wat er allemaal op stapel staat, kom dan zeker langs.

De avond vindt plaats in cultureel centrum Servaes in Dinther en begint om 19.30 uur. Voor informatie kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46317890.