Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Plein 19695In 2016 gaat er een en ander opgeknapt worden in Heeswijk-Dinther. Het Plein 1969 en ook de Willebrordstraat. De SP heeft zich daar altijd sterk voor gemaakt. Hoe prettig dat het er nu van komt. In de begroting voor 2016 zal het nodige geld vrijgemaakt worden. De opknapbeurt van de Componistenwijk in Heesch kan prachtig als voorbeeld dienen. Hier waren de inwoners aan zet. Zij bepaalden de inrichting, in overleg met de uitvoerders.

Werken aan HD!

Na enkele moeilijke financiële jaren kan er weer gewerkt worden aan het opknappen van wijken en straten. In 2016 is ook Heeswijk-Dinther aan de beurt. Nadat eerder (2013) de Pastoor Maasstraat werd opgeknapt, is nu de beurt aan de Willebrordstraat en het Plein 1969. In de Willebrordstraat werden de bomen jaren geleden al gerooid. Wegens ontbreken van financiën werd de opknapbeurt uitgesteld. Nu heeft Bernheze ruimte op de begroting. De SP wil die ruimte graag inzetten. Een deel van het geld is voor Heeswijk-Dinther. De inwoners zijn nu aan de beurt om te kijken wat ze graag willen. Vooral slim omgaan met het geld, kan veel voordelen opleveren. Een prachtig voorbeeld was de opknapbeurt van de Componistenwijk in Heesch. Hier werd een mooi resultaat bereikt met 50% van de oorspronkelijk begrote financiën. Reden te meer voor de bewoners van de Willebrordstraat en voor de Stichting Actief Burgerschap om daar eens het licht op te steken. Zo werken we door aan een mooi Heeswijk-Dinther.

Contact

Heeft u vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze? Neem dan contact op met een van de SP kerncontacten. Zij staan u bij met raad en daad. Toon van Vugt (tel. 0413-292870) voor Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode.

Toon van Vugt

SP Ruimtelijke Zaken