Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

algemeenbelangberheze.jpgGeachte inwoners van Heeswijk & Dinther,Tijdens de verkiezingen in 2006 heeft ABB in haar verkiezingsprogramma met de titel ‘In alle openheid en eerlijkheid’ aan de kiezers beloofd verantwoording af te leggen over onze verkiezingsbeloften (zie www.algemeenbelangbernheze.nl). Deze toezegging komen wij uiteraard na.

Graag nodigen wij u mede daarom uit op dinsdag 24 juni aanstaande om 20.00 uur in cultureel centrum Servaes, Raadhuisplein 24 in Dinther voor de ABB Kernronde.
Wij willen u laten weten wat wij in de tussenliggende tijd hebben gerealiseerd en waar wij staan m.b.t. de overige zaken. In het bovengenoemde verkiezingsprogramma hebben wij de volgende specifieke onderwerpen benoemd voor Heeswijk & Dinther:
Aanpak verkeersproblematiek, in het centrum; het weren van vrachtverkeer door het centrum·         Conform toezegging n.a.v. accommodatieplan, zorgen voor adequate, definitieve huisvesting voor de diverse verenigingen· 
De aanleg van wandel- en fietspaden Tegelijkertijd willen wij graag op de hoogte blijven van wat er op dit moment leeft en speelt in de kernen Heeswijk & Dinther. Dit heeft duidelijk onze aandacht. Immers wij willen zo goed mogelijk de inwoners van Heeswijk & Dinther vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als: 
de verkeersdrukte op de Hoofdstraat · 
de provinciale plannen tot het opkrikken van de N279· 
de inrichting van een verblijfscentrum · 
de participatie van bewoners bij de inrichting en het beheer van de openbare ruimte · 
de sloop van Den Tol en de voorgenomen bouw aldaar 
Aanvullende onderwerpen, vragen en opmerkingen zijn van harte welkom om de avond zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden. Daarom vragen wij u om ons deze te doen toekomen voor 12  juni  aanstaande en bijvoorkeur per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0412-451836. 
Graag horen wij van u, wat wij als politieke partij Algemeen Belang Bernheze voor u mogen en kunnen betekenen en hopelijk tot ziens op dinsdag 24 juni aanstaande in cultureel centrum Servaes in Dinther. Met vriendelijke groet, Algemeen Belang BernhezeHet Bestuur Namens dezeHans VosSecretaris ABB