Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

cda.jpgIn Bernheze staat het ouderenbeleid in de loop van dit jaar op de agenda van uw gemeenteraad. In een ontspannen sfeer organiseert het CDA-Bernheze daarom een thema-avond “De Kracht van Ouderen”.
 Deze avond is speciaal voor inwoners van Bernheze van 55 jaar en ouder maar ook voor ieder ander die geïnteresseerd is.

Als eerste spreekt pastoor Ouwens van de Pastorale Eenheid Heilige Lambertus Nistelrode-Vorstenbosch. Als nieuwe pastoor voor Nistelrode en Vorstenbosch spreekt hij over de dekenale herindeling en de gevolgen daarvan voor ouderen in hun leefomgeving. Daarna spreekt de nieuwe voorzitter van de Katholieke Bond voor Ouderen van Heeswijk, de heer Cor Verberk. Hij vertelt over zijn zienswijze op de nieuwe actieve oudere in onze veranderende samenleving.Daarna is het de beurt aan de heer Jan van der Linden uit Nistelrode, die u gaat bijpraten over het overlegorgaan dat namens de ouderen jaarlijks diverse keren overleg voert met de gemeente Bernheze.
Lambert van Nistelrooij, lid van het Europees parlement en de Brabantse vertegenwoordiger van het CDA in Europa is de laatste spreker en hij geeft zijn visie op ouderen vanuit Europa. Natuurlijk is er bij alle sprekers ruimte om vragen te stellen.

Natuurlijk is er bij alle sprekers ruimte om vragen te stellen.

Vanzelfsprekend kan deze ontspannen avond niet zonder een komische act en muziek. Met accordeonmuziek van Nico Spoor en zijn muziekpartner Annie van de Steen omlijsten we de avond. Voor koffie met iets lekkers is gezorgd en gaandeweg de avond wordt u een drankje aangeboden. Het CDA Bernheze nodigt u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

   “De Kracht van Ouderen”14 mei  2009, aanvang 19.00 uur (zaal open 18.30 uur)Afsluiting van de avond om 21.30 uurLocatie: Zaal “’t Maxend”Maxend 22a, 5388 TX  Nistelrode