Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernheze_solidair_logo_jpg.jpgVanaf 1998 voor alle kernen
Op 3 maart 2010 worden de verkiezingen gehouden voor een nieuwe gemeenteraad in Bernheze. Direct na de vakantie beginnen wij met de samenstelling van ons verkiezingsprogramma, waarin we die zaken gaan opnemen, welke wij in de periode 2010/2014 willen gaan realiseren.

De fractie Bernheze Solidair, welke ontstaan is uit Nistelrode Solidair, is al vanaf maart 1998 in de gemeenteraad vertegenwoordigd en neemt vanaf die tijd, in de persoon van wethouder Rien Wijdeven, deel aan het dagelijks bestuur van onze gemeente.

Vanaf maart 1998 hebben zowel Rien als wethouder en raads- en commissieleden van Bernheze Solidair, zich ingezet voor alle kernen van de gemeente Bernheze.

Bernheze Solidair is een onafhankelijke partij, niet gebonden aan regels en opvattingen van de landelijke politiek. Bernheze Solidair voert gemeentelijke politiek aan de hand van een programma, dat tot stand komt in overleg met inwoners en maatschappelijke instanties, uit alle kernen van de gemeente Bernheze.

 Solidair staat dan ook voor: In Saamhorigheid Verbonden 

De letters van Solidair staan voor:

S   Samenwerking, welke wij zoeken met inwoners en maatschappelijke groeperingen,

      bij het samenstellen van ons programma

O  Oplossingsgericht, denken in kansen en mogelijkheden  

L   Leefbaarheid, welke wij in Heesch, Heeswijk-Dinther,Vorstenbosch, Loosbroek

      en Nistelrode voorstaan

I   Interesse in mensen en in alles wat in onze kernen leeft 

D  Democratisch, betrekken van onze inwoners in een vroeg stadium van planvorming

A  Authentiek opereren van onze partij, recht door zee en betrouwbaar 

I   Innoverend, vernieuwen waar dat mogelijk en nodig is

R  Resultaatgericht, nadat er een goed democratisch proces is doorlopen.

Leven aantrekkelijker maken

Als Bernheze Solidair zijn wij op zoek naar betrokken inwoners van Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Loosbroek en Vorstenbosch, die met ons het leven in de gemeente Bernheze nog aantrekkelijker willen maken.

Wij komen graag in contact met mensen, die ideeën hebben voor ons verkiezingsprogramma. Wij willen ook graag mensen, die zich voor onze partij kandidaat willen stellen als raads- of commissielid. Maar U bent ook welkom, als U  op een andere wijze betrokken wilt worden bij een politieke partij, die leefbaarheid voor alle kernen als belangrijkste doelstelling heeft.  

bernheze_solidair_fractie.jpg
Als U geïnteresseerd bent, neem dan per mail of telefoon contact op met een van onderstaande personen.

Wethouder Rien Wijdeven: E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 0412-612696 Raadslid Gerard v. Dijk: E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Tel. 0412-611981
Raadslid Adri v. Lokven: E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Tel. 0412-612436
Raadslid Maria v. Schijndel: E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Tel. 0412-6