Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_cda.jpgHet CDA-Bernheze ontmoet u graag tijdens haar thema-avond op 17 juni in de Jozefzaal van het Willibrordcentrum te Heeswijk-Dinther. In navolging van de succesvolle avond die onlangs werd gehouden in Nistelrode nu de tweede uit deze reeks. Het thema van de avond is "De Kracht van Ouderen in Bernheze".

Dit actuele thema is ook gerelateerd aan het ouderenbeleid dat binnenkort op de agenda van uw gemeenteraad staat. 55+ers, senioren, staan volop in de belangstelling. Zij zijn een kracht in onze samenleving. Hoe zien wij moderne ouderen van nu, wat willen zij zelf, zijn zij veranderd, en hoe staan zij in onze veranderende samenleving?

Als eerste spreekt pastor Joost Jansen van de parochies van Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Hij spreekt over de dekenale herindeling en de gevolgen daarvan voor ouderen in hun leefomgeving. Daarna spreekt de heer Jan van der Linden (Overleggroep Ouderen Bernheze) uit Nistelrode, die u bijpraat over het overlegorgaan dat namens de ouderen jaarlijks diverse keren overleg voert met de gemeente Bernheze. Als laatste is het de beurt aan de nieuwe voorzitter van de Katholieke Bond voor Ouderen van Heeswijk, de heer Cor Verberk. Hij vertelt over zijn zienswijze op de nieuwe actieve oudere in onze veranderende samenleving. Natuurlijk is er bij alle sprekers ruimte om vragen te stellen.

Vanzelfsprekend kan deze ontspannen avond niet zonder muziek. Met accordeonmuziek van Nico Spoor en zijn muziekpartner Annie van de Steen omlijsten we de avond. Voor koffie met iets lekkers is gezorgd en gaandeweg de avond wordt u een drankje aangeboden. Het CDA-Bernheze nodigt u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.  

 “De Kracht van Ouderen”
17 juni 2009, aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Afsluiting van de avond om 21.30 uur
Locatie: Willibrordcentrum Heeswijk
Hoofdstraat 78, 5473 AS,  Heeswijk-Dinther  


Namens de raadsfractie van het CDA-Bernheze,
Peter van Boekel
Fractievoorzitter CDA-Bernheze

Voor meer informatie bel Margriet Beeftink, Telefoon:  0413-291924