Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo_sp_bernheze.jpgSoms moet je een lange adem hebben. De SP-Bernheze heeft die. Dat is meermaals bewezen. Deze keer had de SP succes bij de begroting 2010. Jongeren kunnen nu zelf projecten indienen. Deze projecten voeren de jongeren ook zelf uit. Vier jaar lang is er nu geld voor 10 projecten per jaar. Ieder project kan op maximaal 2.500 EURO rekenen. Wie is de eerste?
150.000 EUROZeer teleurgesteld was de SP in december 2008. De jongeren hadden het nakijken bij de begroting van 2009! Liefst 150.000 EURO was verdampt van de begroting. Weg geld. De SP zou de SP niet zijn als we dat erbij lieten zitten. De SP had tenslotte met poppodium “The Young Ones” een perfect voorbeeld laten zien. Muziek voor en door jongeren. Meer groepen jongeren moeten deze kans krijgen vond de SP. Wat in 2008 niet lukte is nu gelukkig wel gelukt. Uiteraard met de steun van een groot aantal collega’s in de gemeenteraad. Jammer dat niet alle raadsleden dit voorstel steunden. Maar ja, je kunt niet alles hebben!
Aan de slag: NUHet geld voor de jongeren is er NU. In totaal 100.000 EURO voor de komende 4 jaar. Vanaf 2010 tot 2014 kunnen per jaar 10 projecten voor en door jongeren uitgevoerd worden. Maar ……………… de jongeren zijn zelf aan zet. Zij komen met de ideeën en de uitwerking. Jongerenwerkers zullen helpen waar dat kan. Deze kans laten de jongeren van Bernheze niet liggen. De SP is benieuwd welk project de spits gaat afbijten. Een zeer spannend moment voor het aangenomen voorstel. Gelukkig hoeft het niet bij één project te blijven. Er is geld voor 10 projecten per jaar. Ieder project mag 2.500 EURO kosten. Als het met minder kan, prima. Meer projecten kunnen er dan gedaan worden! Jongeren van Bernheze laat je zien. Jongeren van Bernheze namens de SP veel succes gewenst. De SP-Hulpdienst De SP-Hulpdienst Bernheze is er voor iedereen. Hebt u een probleem? U weet niet weet hoe u het moet oplossen? Ons team staat u ter beschikking. U kunt terecht op maandag 7 december in brede school “Onder de Bogen”. Het adres is Herderstraat 2 in Heesch. U bent welkom van 19.00 tot 20.00 uur.  Contact en lid wordenHebt u vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze, neem dan contact op met een van onze kerncontacten. Zij staan u bij met raad en daad. Rein van Moorselaar (tel 06-13647503) voor Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode. Als u SP lid bent, of dat graag wilt worden en/of belangstelling hebt om mensen te helpen, neem dan contact met ons op. Internet: www.bernheze.sp.nl en émail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Toon van Vugt
Fractievoorzitter SP