Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb_logo_progressiefbernhDe politieke partij PP93 heet vanaf nu Progressief Bernheze. Met een nieuwe naam en een nieuw logo gaat Progressief Bernheze vol vertrouwen de verkiezingen in van 3 maart 2010. Met de nieuwe naam en het logo is snel duidelijk waar Progressief Bernheze voor staat, namelijk een duidelijk en kritisch progressief geluid voor heel Bernheze.

De lokale afdelingen van de PvdA en GroenLinks zijn aangesloten bij Progressief Bernheze en daarom ook goed zichtbaar in het logo. Het is niet nodig om lid te zijn van één van deze partijen, mensen kunnen ook gewoon rechtsreeks lid worden vanaf Progressief Bernheze.

Hans_v.d.Pas_2jpgLijsttrekker bij de verkiezingen is wederom Hans van der Pas, de huidige fractievoorzitter. De 2e plek op de lijst is voor een bekend gezicht namelijk Theo van Overbeek, nu ook al raadslid. Op de 3e plaats een nieuweling, tenminste in het politieke veld, Cent van den Berg, oud-voorzitter van de IVN Bernheze. De 4e plek wordt ingenomen door Eugene Theunissen en de 5e plaats door Maayke Wooning.