Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

toon_spDe algemene ledenvergadering van de SP Bernheze koos 18 november Toon van Vugt als lijsttrekker. Toon staat nu op nummer 1 bij de SP voor de raadsverkiezingen op 3 maart 2010. De ledenraad was unaniem in de keuze voor Toon. Op die manier waardeert de ledenraad van de SP de inzet van Toon in de afgelopen vier jaar.

De huidige raadsleden Cor van Erp en Theo van der Heijden staan op plek 2 en 3. De eerste vrouw op de lijst is Daisy van Sleeuwen op plaats 6. De lijst wordt geduwd door Christa Kolman op plaats 30. Voor meer informatie neemt u contact op met de SP-Bernheze!

18 november 2009
De algemene ledenraad van de SP was op 18 november bijeen. Belangrijk agendapunt op die dag was de keuze van de lijsttrekker voor de verkiezingen. De kiescommissie had Toon van Vugt uit Heeswijk-Dinther voorgedragen. Toon is de huidige fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad. De ledenraad van Bernheze ging unaniem akkoord met de voordracht van Toon. De lijst is een mix van jong en oud, vrouw en man en alle kernen geworden. Een lijst waar we als SP best trots op zijn. De 13 vrouwen en 17 mannen op de lijst hebben er veel zin in. Uit alle kernen staan er kandidaten op de SP lijst.

3 maart 2010
Het heeft allemaal te maken met 3 maart 2010. Op die dag kiezen de inwoners van Bernheze een nieuwe gemeenteraad. De SP wil tijdig laten weten wie er gekozen kunnen worden. Vandaar dat de kandidaten inmiddels bekend zijn. De afgelopen vier was er geen SP wethouder. De SP heeft wel vier jaar lang voorstellen voor en socialer, schoner, groener en gezonder Bernheze gepresenteerd. Helaas haalden lang niet alle voorstellen een meerderheid. Gelukkig haalde een aantal voorstellen het wel. Afgewezen voorstellen van de SP werden in 7 gevallen toch uitgevoerd!! Dat was een mooi compliment voor die voorstellen. De inzet van de SP is om in 2010 mee te gaan doen. Dat kan alleen met steun van de inwoners van Bernheze. Als u vertrouwen hebt in de SP kandidaten laat dat dan merken.  Stem 3 maart 2010 op de SP.

DE SP-HULPDIENST
De SP-Hulpdienst Bernheze is er voor iedereen. Hebt u een probleem? U weet niet weet hoe u het moet oplossen? Ons team staat u ter beschikking. U kunt terecht op maandag 7 december in brede school “Onder de Bogen”. Het adres is Herderstraat 2 in Heesch. U bent welkom van 19.00 tot 20.00 uur.

CONTACT EN LID WORDEN
Hebt u vragen of wilt u zaken aan de kaak stellen in Bernheze, neem dan contact op met een van onze kerncontacten. Zij staan u bij met raad en daad. Rein van Moorselaar (tel 06-13647503) voor Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Christa Kolman (tel. 0412-451398) voor Heesch en Nistelrode. Als u SP lid bent, of dat graag wilt worden en/of belangstelling hebt om mensen te helpen, neem dan contact met ons op.
Internet: www.bernheze.sp.nl en émail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geert van der Wielen
Voorzitter SP-Bernheze