Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Eric_DaandelsHet CDA heeft gekozen voor een verkie-zingsprogramma op hoofdlijnen waarin met een brede visie naar de toekomst van de gemeente wordt gekeken. Bernhezer breed is gekozen voor een zestal SPEERPUNTEN. Deze week de tweede drie voor u op een rij.

Bernheze in de regio 
Wij vinden als CDA, dat Bernheze een actieve rol moet spelen in alle ontwikkelingen die in de regio plaats vinden. We gaan niet achterover leunen, maar ons actief bemoeien met de regionale ontwikkelingen.  

De (veranderende) nieuwe senior  

De senioren in ons midden worden steeds vitaler, blijven gelukkig gezonder en worden gemiddeld ouder dan vroeger. Het CDA wil maatwerk naar behoefte van de jongere- en oudere senioren. Dit  als het gaat om wonen en de opzet van een bureau voor preventieve ouderenzorg. Er zijn ook al vragen als je nog geen directe hulp nodig hebt en nog niet op zorg bent aangewezen.

Wonen en werken in onze kernen

Wij vinden als CDA Bernheze belangrijk dat starters, gezinnen en ouderen elk een passende en betaalbare woning kunnen verkrijgen. Wij zien de woningcorporatie als partner om dit op een verantwoorde wijze voor elkaar te krijgen en stimuleert daarnaast zelfbouw. Zeker onze ondernemers kunnen rekenen op het CDA. Wij blijven ons kei hard inzetten voor een goed ondernemersklimaat.

 

Binnenkort meer over de kernpunten per kern. Ons volledige verkiezingsprogramma is kunt u bekijken op onze website www.cdabernheze.nl

 

Eric Daandels, Lijsttrekker Lijst 1

CDA-Bernheze, actief en betrokken!