Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

opgvzOPG heeft oog voor u! Onder deze slogan gaan wij als OPG de verkiezingscampagne in en we doen dat op een creatieve manier. We kunnen rekenen op de kennis van Paul Bouwman, kandidaat op onze lijst en eigenaar van Take2Media.

Met zijn bedrijf zet hij PR in een ander daglicht: modern, luchtig & ludiek. Bezoekers van de eerste debatavond, afgelopen vrijdag, hebben er al mee kennis gemaakt: de videozuil -praat-mee-met-de-OPG-. En op deze manier zijn wij elk debat aanwezig met als doel: u in de gelegenheid stellen mee te praten over de stelling: wat gaat goed....en wat kan beter in onze gemeente Bernheze. Als u daar nu goed over nadenkt, kunt u persoonlijk uw boodschap helder en krachtig inspreken in de videozuil -praat-mee-met-de-OPG-.

De video-opnames die tegelijkertijd gemaakt worden, bieden wij op een gouden CD-rom  aan op The Day Before in de Zwaan, aan burgemeester Heijmans. Een snelle interactieve manier om uw mening te peilen. Geen avondvullende programma’s of thema-avonden, maar gewoon eenvoudig u rechtstreeks de kans geven uw eigen mening te laten horen aan het gemeentebestuur: wat gaat goed (ook dit is een belangrijke peiler voor ons bestuur)....en wat kan beter in onze gemeente Bernheze?

Laat uw stem horen! De videozuil staat prominent opgesteld vrijdag 5 februari, debatmiddag Bernrode, 15.00uur, vrijdag 19 februari, debatavond in De Pas waar hij ook op vrijdag de 26ste staat. Wij zien en horen u graag!