Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

fredteevenOp donderdagavond 18 februari 2010 komt de heer Fred Teeven, Tweede Kamerlid van de VVD met Justitie in zijn portefeuille, naar Bernheze om als spreker zijn medewerking te verlenen  aan een thema avond over veiligheid,  georganiseerd door de VVD Bernheze.

 

Wietplantages, drugscriminaliteit, berovingen, hangjongeren, verkeersveiligheid, huiselijk geweld, misdaadbestrijding, veelplegers, nazorg voor ex gedetineerden en meer blauw op straat, krijgen deze avond aandacht. Ook wil de VVD Bernheze meer blauw op straat want de districtchef politie Maasland heeft beloofd dat er minimaal 3 wijkagenten zouden zijn. Op dit moment is er een buurtcoördinator. Met de aankomende bezuinigen van het kabinet wil de VVD Bernheze weten of deze belofte gestand wordt gehouden.
Voorts zal de VVD Bernheze zich inzetten voor een tweede Buitengewoon Opsporing Ambtenaar ( BOA ) aangezien de huidige BOA overbelast is en door uitbreiding van het aantal BOA’s in andere gemeenten gebleken is dat dit de veiligheid voor onze gemeente enorm kan verbeteren aldus de heer Adri de Jong, fractievoorzitter en lijsttrekker voor de VVD – Bernheze die de inleiding van de avond zal verzorgen.

Mevrouw Annemieke de Winter, directeur van het Regionale Veiligheidshuis geeft, deze avond,  een presentatie over dit huis waarin een groot aantal organisaties samenwerken rondom de thema’s Jeugd, Huiselijk Geweld, Veelplegers en Nazorg voor ex gedetineerden.
De heer Jos van der Heijden, districtschef van de politie Maasland, zal aan de hand van  voorbeelden een schets geven van de praktijk van alle dag op het gebied van misdaadbestrijding en verkeersveiligheid in de gemeenten.

U bent van harte welkom om op deze thema avond aanwezig te zijn en uw vragen over veiligheid binnen onze gemeente aan de leden van het forum te stellen.

De avond wordt gehouden in Restaurant De Waard, Kerkstraat 3, 5384  KA Heesch. Tel. 0412-451755, zaal open om 19.30 uur en aanvang van de avond is om 20.00 uur..

Voor verdere informatie kan u contact met mij opnemen via mobiel 0653-496069, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar onze website bernheze.vvd.nl (zonder www )

Jack van der Dussen
Raadslid VVD