Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wantvlogoDe komst van industrie in het agrarische gebied Waalbosch in Heesch en het miliieu staan ter discussie in de derde aflevering van het WanTV programma  “Bernheze Kiest”.  Voor het discussieprogramma dat de lokale omroep in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen uitzendt heeft WanTV verschillende politici uitgenodigd.

 

Is de Q-koorts niet een enorme waarschuwing tegen uitbreiding van veeteelt in een dichtbevolkt gebied? Past uitbreiding van de agrarische sector en industrie wel in het Bernheze dat zich “groene gemeente” wil noemen? Stijn Steenbakkers (WanTV) en Edith Verwegen (Brabants Dagblad) nodigen iedereen van harte uit de discussies bij te wonen.

De opnames voor “Bernheze Kiest” vinden vrijdagavond 19 februari plaats in Cultureel Centrum De Pas in Heesch. De avond begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Op de stelling “In Bernheze heeft het milieu voorrang” kan iedereen tot en met vrijdagmiddag 19 februari reageren via www.brabantsdagblad.nl.  In Bernheze Kiest zal blijken hoe dichtbij of veraf de Bernhezer politiek van de publieke opinie staat.
 

De “dichter van Bernheze” Ad van Schijndel zal ter afsluiting van Bernheze Kiest een meer poëtische kijk op het thema geven.

Deze aflevering van Bernheze Kiest wordt zondag 21 februari om respectievelijk 19.00, 21.00 en 23.00 uur uitgezonden. De eerder uitgezonden afleveringen zijn via de site van de Bernhezer Omroep Stichting te bekijken.

Bernheze Kiest
Politiek discussieprogramma
TV-opname vrijdag 19 februari in cultureel centrum De Pas in Heesch
Aanvang 19.30 uur (zaal gaat open vanaf 19.00 uur.
 Uitzending op WanTV:
Zondag 21 februari 19.00, 21.00 en 23.00 uur